De makeup trends voor het voorjaar

Voorjaar makeup trends

Het voorjaar komt er weer aan, dat betekent dat er weer nieuwe trends zijn deze lente en zomer. Daarom hier een aantal makeup trends voor het voorjaar om er extra goed bij te lopen!

1. Alles met shimmer

De eerste makeup trend van het voorjaar is alles met shimmer. Dus denk hierbij aan mooie highlighters, shimmer oogschaduws. Lipgloss op de lippen, alles dat glanst! Heb je dit nog niet in huis? Cosm.Ethics Bar got you covered! Wij hebben een mooie highlighter beschikbaar in 4 verschillende kleuren, vooral de ‘Light up the sky’ is een super mooie optie voor dit voorjaar. Ook hebben we mooie oogschaduws met een glinsterende finish, wat vooral mooi is is als je een lichte shimmer oogschaduw neemt, zoals de ‘Champagne Spark’ en die in het binnenhoekje van je ogen doet. Dit geeft een mooie frisse blik!

2. Subtiele contour

De volgende makeup trend voor het voorjaar is de subtiele contour. Dus een mooie zachte poeder die lichtelijk wordt aangebracht op de huid. Daar kan je deze bronzer voor gebruiken. Het mooiste is als je de bronzer iets hoger op de wang doet en dan goed blenden. Dit zorgt ervoor dat je gezicht een beetje een lift krijgt.

3. De minimalistische makeup look

Dan, nog een trend voor dit voorjaar, iets totaal tegenover gesteld van de eerste makeup look eigenlijk. De minimalistische makeup look! Dus alleen een klein beetje concealer, mascara en wenkbrauw potlood. Zo ziet je gezicht en makeup er fris uit terwijl je eigenlijk bijna niks op hebt. Het voordeel hiervan is natuurlijk wel dat je heel snel klaar bent! Perfect dus als je weinig tijd hebt.

4. De felle blush

Nog een makeup trend voor dit voorjaar is de felle blush. Een mooie rode of roze blush! Cosm.Ethics Bar heeft een mooie poeder blush in 4 verschillende kleuren. Ben je nou meer fan van een creme blush? Dan is deze blush van het makeup merk ‘Rare Beauty’ een goede optie, die is momenteel ook mega populair.

5. De smokey eye

Een van mijn favoriete trends, de smokey eye! Kan subtiel zijn op de oog met een mooie lichtbruine oogschaduw of juist een donkere. Daar heeft Cosm.Ethics Bar mooie matte oogschaduws opties voor! Van licht naar donker bruin.

6. Eyeliner

Dan de laatste makeup trend voor dit voorjaar, de heftige zwarte eyeliner! Mooi dik aangebracht worden boven of onder de ogen. Dit is extra mooi als je lichte ogen hebt, donkere kleuren zorgen er dan voor dat ze extra goed naar voren komen.

Wat is jouw favoriete makeup trend voor dit voorjaar? Laat het mij weten!

Recent Posts