Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Samenvatting

Ons retourbeleid geldt voor maximaal 14 (veertien) dagen, daarna vervalt uw recht om uw product nog terug te sturen.

Om recht te hebben op een terugstorting, moeten de artikelen ongebruikt zijn en in dezelfde staat worden teruggestuurd zoals u ze ontvangen heeft.

Retouren

Zodra uw retour is ontvangen en is geïnspecteerd, sturen wij u een bevestigingsmail. We zullen u ook in deze mail bevestigen of we uw retour accepteren en u een terugstorting krijgt.

Als we u retour accepteren, dan zal uw terugstorting bevestigd worden, en zal het bedrag binnen enkele dagen bij u op de rekening waarmee u uw aankoop gedaan heeft, terug worden gestort.

Late of niet doorgekomen terugstortingen

Als u de terugstorting nog niet ontvangen hebt, bekijk eerst nogmaals uw bankrekening.

Neem dan contact op met uw bank, het kan zijn dat de terugstorting even duurt.

Next contact your bank. There is often some processing time before a refund is posted.

Mocht u dit allemaal gedaan hebben en nog steeds geen terugstorting hebben ontvangen, neem dan contact op via info@cosmethicsbar.com.

Sale artikelen

Alleen artikelen van onze reguliere collectie kunnen teruggestuurd worden. Sale artikelen kunnen niet teruggestuurd worden.

Exchanges

We vervangen alleen artikelen als ze beschadigd zijn. Indien u iets moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur een email naar info@cosmethicsbar.com and send your item to: Kerkstraatje 3, 7201 DL, Zutphen.

Shipping returns

To return your product, you should mail your product to: info@cosmethicsbar.com

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourverzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd tot u een terugstorting krijgt variëren.

Hulp nodig?

Neem contact op via info@cosmethicsbar.com voor vragen gerelateerd aan het retourbeleid.