Foundation Poeder set

40,00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Ontdek onze revolutionaire duurzame veganistische foundation poeder set, waar beauty meets ethics! De perfecte combinatie van foundation en poeder, nu beschikbaar in maar liefst 7 prachtige tinten. Bij Cosm.Ethics Bar draait alles om schoonheid met een groen hart, en daarom hebben we onze formules geperfectioneerd om jou een stralende teint te bezorgen, terwijl we moeder natuur beschermen.

Onze foundations zijn 100% veganistisch en dierproefvrij, gemaakt zonder schadelijke chemicaliën of synthetische ingrediënten. Ze zijn verrijkt met voedende plantenextracten die je huid hydrateren en verzorgen, terwijl ze onzuiverheden en oneffenheden verbergen voor een egale, natuurlijke look. De set bevat tevens een lichtgewicht, zijdezachte poeder om je look te perfectioneren en je make-up de hele dag fris te houden. Samen een fijne poeder en foundation set.

Maar dat is nog niet alles! Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen de formules. Onze make-up set wordt geleverd in prachtige bamboe verpakkingen, die niet alleen stijlvol zijn, maar ook milieuvriendelijk. Bamboe is een snel hernieuwbare hulpbron en helpt de impact op onze planeet te verminderen.

Met deze duurzame veganistische make-up set van Cosm.Ethics Bar geef je je schoonheidsroutine een groene upgrade. Laat je natuurlijke schoonheid stralen, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Bestel nu en maak een statement voor schone schoonheid! Ook leuk als kerstcadeau.

Extra informatie

Teint

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Foundation Poeder set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *