Wat te doen met Valentijnsdag?

wat te doen met valentijnsdag

Het is weer bijna zover, Valentijnsdag! Maar wat ga je dan doen? Hier een aantal ideeën voor jou alleen, jou en je geliefde of jou en je vriendinnen!

1. Naar de film

Wel cliché, maar toch super leuk! Een avondje naar de bioscoop met lekkere snacks. Dit kan je natuurlijk met vrienden, je geliefde of alleen doen. Zie hier een overzicht van alle films die op dit moment draaien. Vaak zijn er met Valentijnsdag bij bioscopen ook leuke acties en versieringen in het thema van Valentijnsdag.

2. Naar een mooi restaurant

Nog een super leuk iets om speciaal met Valentijnsdag te doen, naar een mooi restaurant! Vaak zijn er dan speciale Valentijnsdag menu’s voor de avond om deze feestdag te vieren. Dit is extra leuk voor jou en je geliefde, of gewoon met een vriend of vriendin. Dit kan bij allerlei soorten restaurants, zo kun je chique uitpakken met een drie-gangen menu, of gewoon simpel en snel ergens wat eten.

3. Een make-over avond

Geen geliefde dit jaar? Geen probleem! Met Valentijnsdag kan je ook prima met je vriendinnen afspreken. En iets dat dan super leuk is om te doen is een makeover avond! Met mooie makeup producten, zoals de makeup producten van Cosm.Ethics Bar, ook verkrijgbaar via Bol.com! Ook kan je je haar in een nieuwe kleur verven of een nieuwe stijl uitproberen.

4. Een avondje wellness

Nog iets super leuks om te doen met Valentijnsdag, een avondje wellness! Lekker een avondje naar de sauna en stoombaden om echt eventjes te ontspannen. Een avondje wellness thuis om geld te besparen kan natuurlijk ook! Lees hier over hoe je dat precies kan doen, met een fijne bruis bal en een gezichtsmaskertje. Ook te doen samen met je geliefde, alleen of met vriendinnen!

5. Een weekend weg

Heb je nou net zoals ik colleges tot 7 uur op Valentijnsdag zelf? Doe dan in het weekend iets! Een weekendje skiën, of een weekendje naar een grote stad en de boel verkennen. Super leuk met je geliefde of vriendinnen! In dit artikel lees je een paar leuke ideeën voor met Valentijnsdag.

6. Een film avond thuis

Nog een tof idee als je niets weet om te doen met Valentijnsdag is een film avond bij je thuis organiseren, met veel vrienden en lekker eten. En de leukste films om te kijken zoals ‘Valentine’s Day’. Er zijn ook veel lekkere snack recepten te vinden online die helemaal in het thema van Valentijnsdag zijn.

Dus heb jij al inspiratie opgedaan over jouw plannen dit jaar met Valentijnsdag? Laat het weten!

Recent Posts