Het leukste cadeau met kerst

Het leukste cadeau met kerst duurzame makeup

Aan het einde van deze week is het zo ver, Kerstmis! Heb jij al je cadeaus al binnen? Hier nog een paar last minute ideeën voor het leukste cadeau met kerst! Allerlei mooie kerstsetjes met de duurzame & veganistische makeup van Cosm.Ethics Bar!

1. De lip kit Glossy

In dit pakketje zit een lipstick met de finish glossy, een lip potlood en een lipgloss allemaal in dezelfde soort kleur! Het pakket heeft een waarde van 48,85 en is te koop voor een prijs van 39,95! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: rood, nude, paars en bordeaux rood. Bovendien wordt het geleverd met een mooi cadeautasje. Perfect voor onder de boom dus! Voor een vriendin, je moeder, je oma, je partner of je zus(je)!

 

 

duurzame makeup lipstick rood

2. De lip kit matte

Dan, de lip kit matte. Voor de liefhebbers van lipsticks die extra lang blijven zitten! Ondanks dat deze producten lang blijven zitten, maakt het je lippen niet te droog. In dit pakket zit een lipstick met de finish matte, een lip potlood en een liquid lipstick. Ook weer met een waarde van 48,95 en nu voor maar 39,95 met een mooi cadeautasje erbij. Weer verkrijgbaar in 4 mooie kleuren: rood, nude, paars en bordeaux rood.

 

duurzame veganistische makeup kit matte lipstick

3. De glow kit

Ook nog een idee voor het leukste cadeau voor kerst, de glow kit! Hierin zitten twee glitter oogschaduws en een highlighter. In elk pakket zitten dezelfde twee oogschaduws, namelijk de Champagne Spark en de Dark Chocolate. Daarnaast heb je de keuze uit 4 highlighters, blauw, goud, platinum en roze. De waarde van het setje bedraagt 54,85 en het kost nu 49,95, dus weer een mooie korting! Ook weer geleverd in een mooi cadeautasje. Deze set is ook nog eens de perfecte makeup om met oud & nieuw te dragen!

duurzame makeup glow kit

4. Losse items

Wil je een iets kleiner cadeau geven? Neem dan een kijkje in de webshop! Zo is er de highlighter ook los verkrijgbaar, voor maar 16,95 in 4 mooie kleuren. Een mooie lipstick is ook een leuk idee, verkrijgbaar met de finish glossy en matte, ook voor maar 16,95. Deze zijn allebei verkrijgbaar in een hoop verschillende kleuren, met bijpassend lip potlood! De oogschaduw is ook een mooi product, ook verkrijgbaar in matte en glitter, vooral glitter is leuk voor de kerst.

 

 

 

 

 

 

 

Bestel nog snel de laatste cadeaus thuis, bestel voor 17:00 en het pakket wordt vandaag nog op de post gedaan! En namens Cosm.Ethics Bar nog een fijne kerst en alvast een gelukkig nieuw jaar!

 

Recent Posts