Halloween makeup looks

halloween makeup looks

Het is bijna weer zo ver, Halloween komt eraan. De 31e van oktober, maar soms is het zo lastig om te bedenken als wat je verkleed gaat en hoe je je makeup daar bij moet doen. Daarom help ik jullie met een paar ideeën voor de perfecte Halloween makeup looks! Alle producten benoemd in het artikel zijn volledig veganistisch, duurzaam en dierproefvrij.

1. Engel

Een van de makkelijkste is toch wel de makeup als je verkleed gaat als engel. Niet alleen de makeup trouwens, maar het kostuum ook! Allereerst kan je een mooie lichtroze of witte glitter/shimmer oogschaduw nemen, zoals de oogschaduw ‘Sparkle Eyes’. Daarnaast een mooie highlighter met een blauwe ondertoon zoals de highlighter ‘Light Up The Sky’. Ook is het mooi om losse glittersteentjes te plakken over de highlighter heen of boven je wenkbrauwen. Deze kan je kopen bij Bol.com zoals deze glittersteentjes. En om het af te maken een mooie glanzende lipgloss in ‘Passionately Pink’.

2. Griekse Godin

Nog een idee waar je je makeup extra mooi kan doen, is een Griekse Godin kostuum. Denk hierbij aan extra veel goud! Begin met een mooie gouden oogschaduw, zoals de oogschaduw glitter in ‘Golden Goddess’. Daarnaast weer een mooie highlighter ook in ‘Golden Goddess’. Ook een zwarte eyeliner om de look helemaal af te maken. Mocht je nog wat losse gouden glitters hebben liggen, kan je deze ook nog toevoegen aan je makeup om de look af te maken!

3. Zombie bruid

Nu richting de iets meer halloween gerelateerde looks, de zombie bruid! Hierbij kan je met paarse oogschaduw rondom je ogen de illusie creëeren dat je net dood lijkt. Dat kan je doen met de matte oogschaduw in ‘Purple Purple’. Dan een donkerrode lip waar je bloed uit laat lopen, met de lipstick matte of glossy in ‘Vino Rosso’. Het netbloed kan je voor een lage prijs bij de Xenos halen. En tot slot, maak je gezicht helemaal wit met een lichte/witte compact poeder!

4. Vampier

Gekleed gaan als vampier is qua makeup erg vergelijkbaar met de zombie bruid. Ook hier weer een mooie donkerrode lip, zoals de liquid lipstick in ‘Bourgogne Reds’ of de lipgloss in ‘Dark Side’. Ook hier weer je huid heel wit maken met een extra lichte compact poeder. En een mooie donkere smokey eye met matte oogschaduws, zoals de oogschaduw in ‘Brave Brown’ of ‘Purple Purple’. En natuurlijk de look afmaken met een zwarte mascara en eyeliner.

5. Prinses

Ga jij als prinses gekleed? Ga dan voor een mooie lichtroze makeup look! Met de lipgloss in ‘Oh So Pink’. Daarnaast de glitter oogschaduw in ‘Lady-Like’ en ‘Outstanding’. De blush in ‘Pretty in Pink’ samen met de highlighter in ‘Popping Champagne’. Nog een kroontje nodig? Voor maar 1,50 heb je ze bij de Hema!

6. Euphoria karakter

Wil jij dit jaar als een van de karakters van Euphoria? Zeker daar speelt de makeup een grote rol! Begin met een mooi gekleurde oogschaduw, zoals de oogschaduw glitter ‘Sea Green’ samen met ‘Lady Like’. Ook een strakke eyeliner wing kan niet missen! Ook hierbij boven de oogschaduw losse glittersteentjes. En tot slot een mooie highlighter in ‘Light Up The Sky’.

7. Medusa

Nog een super leuke Halloween makeup look is Medusa! Bij Medusa kan je door middel van een groene en gouden glitter oogschaduw, zoals ‘Dark Woods’ samen met ‘Golden Goddess’, en een netkous een net echte slangenhuid creëeren. Doe de netkous op je gezicht, pak een grotere kwast en dep de oogschaduw op de open plekken. Maak het af met een donkere lip, zoals de lipgloss in ‘Dark Side’ en je bent klaar!

Dus wat ga jij doen met Halloween dit jaar? Laat het mij weten!

Recent Posts