Voorbereiden op de feestdagen

Voorbereiden op de feestdagen

Hoe kun je je nou het beste voorbereiden op de feestdagen? Want hoewel het super gezellig is, brengt het ook een hoop stress met zich mee. Met deze tips help ik jou tot een stressvrije feestdagen!

Begin op tijd met plannen

De eerste tip om te helpen bij het voorbereiden op de feestdagen is Kerst is op tijd te beginnen met plannen. Iedereen heeft waarschijnlijk veel plannen dus het is belangrijk om te weten, wie wanneer kan. Door het aanmaken van een datumprikker heb je een goed overzicht van wie wanneer kan. Bovendien is het op tijd plannen ook goed voor het beslissen wat je wil doen. Als je namelijk bij een restaurant zou willen eten met de feestdagen kun je beter op tijd reserveren, want dit is de drukste tijd!

Laat iedereen meehelpen

Een makkelijke manier om een kerstdiner te organiseren is door te delegeren! Bovendien is dit ook nog eens heel leuk. Laat iedereen een gang maken, of laat iedereen als een soort tapas avond een klein gerecht maken. Op deze manier doet iedereen iets en ben je zelf niet verantwoordelijk voor alles. Overleg dit wel goed, anders krijg je straks drie soorten dessert en geen hoofdgerecht (overigens ook erg lekker).

Koop je outfit op de juiste tijd

Met kerst en oudejaarsavond kleden we ons natuurlijk altijd heel feestelijk! Mocht je nou niks in huis hebben of je wil graag iets nieuws, wacht dan nog even met kopen! Op 25 november is het namelijk Black Friday, en dat betekent allemaal mooie kortingen! Dit is overigens ook het beste moment om kerstcadeaus alvast in te slaan. Mocht je nou niet zoveel willen uitgeven aan kleding, en toch duurzaam willen zijn is Vinted ook een top optie! Ook hier zijn met Black Friday namelijk top acties.

Wees op tijd met kerstcadeaus

Kerst is een behoorlijk commerciële tijd, als je dus leuke originele kerstcadeaus wil geven kun je beter op tijd zijn. Zoals boven ook benoemd is Black Friday of Cyber Monday ook een goed moment om je inkopen te doen. Ook Cosm.Ethics Bar heeft straks mooie acties voor Black Friday! Stay tuned en schrijf je in voor de nieuwsbrief om de boel in de gaten te houden!

Haal je kerstversiering alvast uit de kast!

We weten allemaal wel hoeveel gedoe het is om het huis te versieren in kerstsfeer. Daarom vind ik het fijn om dit begin november al te doen, zo heb je een lange tijd om ervan te genieten. Bovendien, als je een kerstboom wil uitzoeken is dit nog het moment dat er extra veel opties zijn. Ook in de winkels heb je nu nog heel veel mooie kerstversieringen beschikbaar die straks misschien uitverkocht zijn.

Bestel je boodschappen

Met kerst is het enorm druk in de supermarkten, als je dus veel moet kopen is het misschien zo gek nog niet om al je boodschappen te bestellen. Bij alle supermarkten hebben ze ook allemaal speciale kerst gerechten die makkelijk klaar te maken zijn! Hierdoor bespaar je jezelf de stress van het last minute boodschappen moeten doen. Bovendien, zodra je een datum gekozen hebt, kun je je bestelling tot 12 uur ’s nachts nog aanpassen. Bij Albert Heijn kan je je bezorg datum tot 2 weken van tevoren kiezen. Dus wees op tijd!

Haal op tijd de champagne binnen voor oud & nieuw

Bijna iedereen doet het, het nieuwe jaar in toasten met een glaasje bubbels. Dus mijn tip is, wees op tijd met het binnenhalen van de champagne of andere mousserende wijnen. Deze worden namelijk rond de tijd van de feestdagen extra veel gedronken

Dat waren mijn tips voor jullie om te helpen met het voorbereiden op de feestdagen! Hopelijk hebben jullie er wat aan. En ook Cosm.Ethics Bar zal mooie aanbiedingen hebben op 25 november met Black Friday, so stay tuned!

Recent Posts