Mijn favoriete makeup producten

In dit artikel zal ik je vertellen over mijn favoriete makeup producten van Cosm.Ethics Bar, wat ik het meeste draag en waarom ik deze zo fijn vind.

1. De highlighter

Mijn eerste favoriete product is de highlighter, mijn favoriete kleur is ‘Popping Champagne’. Dit omdat ie fijn aanbrengt, mooi van glans is en ook goed past bij de blush die ik altijd draag. Het is een subtiel product maar maakt de makeup look wel helemaal af. Deze kost maar 16,95 en is volledig veganistisch en duurzaam! Het is verder ook verkrijgbaar in een platinum, goud of blauwe tint. Dus voor ieder wat wils.

2. De glossy lipstick

Mijn tweede favoriete makeup product is de lipstick met de finish glossy. Deze is makkelijk aan te brengen en hydrateert de lippen waardoor het net voelt alsof je ook een lippenbalsem draagt. Bovendien blijft hij ook nog eens redelijk lang zitten, dit is bij de lipgloss wat minder het geval. Mijn favoriete kleuren zijn ‘Generally Gorgeous’ en ‘It’s Pretty Nude’. De Generally Gorgeous is een beetje een roze oranje nude kleur met een warme ondertoon en It’s Pretty Nude is een paarse nude kleur met een koele ondertoon. Ik wissel deze vaak af met elkaar. De lip potloden die hierbij passen zijn nummer 14 en 7. 14 voor de Generally Gorgeous en 7 voor It’s Pretty Nude. Deze zijn ook in sets verkrijgbaar, waardoor je een paar euro korting krijgt!

3. De mascara

Nog een must voor mij is de mascara, deze heeft een mooie volume voor de wimpers. Ik ben vrij kritisch als het aankomt op mascara en daarom was het voor mij belangrijk dat deze van goede kwaliteit was en dat merk je echt in dit product. De mascara is verkrijgbaar in het zwart en in het bruin.

4. De foundation

Dan nog een product waar ik super blij mee ben op het gebied van kwaliteit is de foundation, deze is heel mooi dekkend maar droogt de huid niet uit. Verkrijgbaar in 10 verschillende shades maar ik zou graag uitbreiden naar meer in de toekomst. Het brengt makkelijk aan en laat je huid er niet cakey uit zien, dat is iets wat voor mij heel belangrijk is. Deze is mooi af te matten met de compact poeder, ook verkrijgbaar in sets waardoor je weer een beetje korting kan krijgen.

5. De liquid lipstick

Dan mijn laatste favoriete product (hoewel ik alle producten echt top vind), is de liquid lipstick. Deze heeft echt een mooie satijnen structuur en brengt makkelijk aan. Het product is super goed van pigment en is verkrijgbaar in 6 mooie kleuren. Mijn persoonlijke favoriet is de ‘Naughty Nude’, dit is een mooie roze/bruine nude kleur, zoals misschien al wel duidelijk was ben ik een groot fan van nude lipkleuren.

Dus wat lijkt, of is, jouw favoriete product? Laat het mij weten!

Recent Posts