Kerstcadeau ideeën

kerstcadeau ideeën

Heb je al goede kerstcadeau ideeën? Hier vind je een aantal opties om jouw kerst helemaal af te maken! Voor je partner, moeder, vader, broer of zus. Voor iedereen een origineel idee!

1. Het budget cadeau

Heb je nou niet zoveel te spenderen, of heb je afgesproken dit jaar een maximaal bedrag uit te geven aan een cadeau voor elkaar? Een gepersonaliseerde chocoladereep van Tony Chocolonely. Vanaf 5,50 kun jij je eigen kerst chocoladereep wikkel personaliseren! Nog een top budget cadeau is een paar fuzzy socks! Deze zijn super fijn voor de winter, en ook nog eens goedkoop. Deze zijn meestal voor een paar euro al te koop bij de Action, of deze mooie twee paar van de Hunkemöller.

2. Een cadeau voor jouw partner

Zeker voor je partner is het heel lastig om steeds maar een nieuw cadeau te bedenken. Een leuk cadeau kan zijn om een keer voor hem of haar te koken! Stel een lekker 3-gangen menu samen en sloof je uit. Een ander leuk cadeau kan zijn om samen een weekend weg te gaan, naar bijvoorbeeld Antwerpen. Dit kan via Booking.com al voor minder dan 100 euro voor een nacht. Wil je nou iets tastbaars voor onder de boom? Koop dan een mooi makeup setje van Cosm.Ethics Bar! Dit is origineel, duurzaam en veganistisch. Voor maar 39,95 heb je al een mooie lipstick set in matte of glossy! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

3. Een cadeau voor je moeder

Wil je je moeder een mooi cadeau geven? Ook aan haar kun je een mooi setje van Cosm.Ethics Bar geven, zoals deze glow kit! Een ander leuk cadeau voor je moeder is een mooi sieraden doosje, deze zijn perfect voor als je je sieraden op een mooie manier wil opbergen. Zoals deze van Pandora. Maar ook met mooie sieraden kun je nooit miskopen, zoals de oorbellen van Lott Gioielli.

4. Een cadeau voor je vader

Voor vaders is het nog moeilijker dan voor moeders. Maar ook hier geef ik jullie goede tips! Zoals een barbecue-set, want welke vader houdt er nou niet van barbecueën? Zoals deze set van Leopold Vienna van de Bijenkorf, nu ook nog eens afgeprijsd! Heeft hij al een barbecue set? Schenk dan een mooie set met een kristallen whiskey fles en glazen, zoals deze van de Bijenkorf.

5. Een cadeau voor een opa of oma

Nog kerstcadeau ideeën nodig voor jouw opa of oma? We got you covered! Opa’s lezen vaak nog de krant op papier, en een leuk idee is daarom een kranten artikel van zijn favoriete krant van zijn geboortedag! Die vind je hier. Voor een oma is een simpel armbandje altijd een leuk idee, zoals deze van de Bijenkorf. Of ook een mooi makeup product van Cosm.Ethics Bar!

6. Een cadeau voor een broer of zus

Nog een cadeau nodig voor een broer of zus? Trakteer ze een keer op een lunch bij een leuk café bij jullie in de buurt! Of voor een broer, ga een keer met ze samen naar een sportwedstrijd. En voor jouw zus ook een mooi duurzaam makeup product van Cosm.Ethics Bar! Een ander leuk cadeau is een mooie douche set van Rituals.

Heb je inmiddels alle kerstcadeaus al verzameld?! Zo niet, check dan onze webshop voor de mooie duurzame makeup producten!

Recent Posts