Glitter Makeup Look: Shimmer and Shine Your Way to Glamour!

glitter makeup

Glitter makeup looks hebben de schoonheidswereld veroverd, en dat is niet verwonderlijk. Of je je nu klaarmaakt voor een speciale gelegenheid of gewoon wat sprankeling aan je dag wilt toevoegen, een glinsterende makeup look kan je go-to keuze zijn. In deze blogpost duiken we in de wereld van glitter makeup en delen we tips, trucs en inspiratie om je te helpen die stralende en glamoureuze look te bereiken. Maak je klaar om te schitteren en te stralen!

Waarom Glitter Makeup? Waarom zou je kiezen voor glitter makeup? Hier zijn enkele redenen:

 1. Feestelijke uitstraling: Glinsterende makeup is perfect voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, en feestjes.
 2. Zelfexpressie: Het stelt je in staat om je creativiteit te uiten en je persoonlijkheid te laten schitteren.
 3. Boost van zelfvertrouwen: Makeup met glitter kan je het gevoel geven dat je straalt, wat je zelfvertrouwen een flinke boost kan geven.
 4. Instagramwaardig: Als je je social media-game wilt verbeteren, is glitter makeup een geweldige keuze om op te vallen.

Stap voor Stap naar een Glitter Makeup Look: Hier is een eenvoudige gids om je te helpen een schitterende glinsterende makeup look te creëren:

 1. Begin met een schone lei: Reinig en hydrateer je huid voordat je begint. Een goede basis is essentieel.
 2. Primer: Breng een primer aan om je make-up op zijn plaats te houden en te voorkomen dat glitter uitloopt.
 3. Oogmake-up: Begin met oogschaduw. Gebruik matte tinten in de crease en breng dan een glitter oogschaduw aan op het bewegende ooglid.
 4. Glitter eyeliner: Voor een opvallend effect kun je glitter eyeliner langs je wimperlijn aanbrengen.
 5. Wenkbrauwen en wimpers: Werk je wenkbrauwen bij en breng mascara aan voor een prachtige oogopslag. Hier vindt je het wenkbrauwpotlood en voluminous mascara van Cosm.Ethics Bar.
 6. Gezichtsmake-up: Breng foundation, concealer en blush aan zoals je gewend bent.
 7. Lippen: Kies een glanzende lipkleur om je look af te maken. Zoals de lipstick glossy van Cosm.Ethics Bar, deze is verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren.
 8. Fixeer je make-up: Gebruik een setting spray om ervoor te zorgen dat je glitter makeup de hele dag blijft zitten. Mijn favoriete fixing spray is de fixing spray van Dior.

Glitter Makeup Inspiratie: Om je op weg te helpen, hier zijn enkele glinsterende makeup looks om inspiratie op te doen:

 1. Golden Goddess: Een gouden glitteroogschaduw gecombineerd met een bronzen teint.
 2. Mermaid Magic: Aquablauwe glitteroogschaduw met zeemeerminnenschubben op de jukbeenderen. Deze kan je makkelijk creëeren met een netkouspanty op je wang te houden en hier overheen te gaan met een glinsterende poeder.
 3. Starry Night: Diepe paarse glitteroogschaduw met zilveren sterren op de slapen.
 4. Unicorn Dreams: Zachte pasteltinten met holografische glitter voor een dromerige uitstraling.

Een glitter makeup look kan je laten stralen en zelfvertrouwen geven voor elke gelegenheid. Volg onze stapsgewijze gids en laat je creativiteit de vrije loop voor een onvergetelijke look. Ga schitteren en stralen met geweldige glinsterende makeup!

Recent Posts