Feest thema ideeën voor deze zomer

feest thema ideeën

Wanneer het warmer weer wordt, komen de feestjes ook weer meer terug. En wat is nou leuker dan een thema binden aan een feestje wat je misschien geeft? Daarom hier een lijst met verschillende feest thema ideeën om jouw zomerfeestjes helemaal af te maken!

1. Strand of zwembadfeestje 

Het eerste soort feestje dat natuurlijk niet kan missen deze zomer zijn zwembad en/of strandfeestjes! Dus iedereen in zwemkleding met mooie kaftans en cover ups. Aangekleed met allerlei strandspullen, handdoeken om op te zitten en makkelijk te vieren in de tuin of ergens op locatie met een strandje erbij. Het perfecte eten hierbij is natuurlijk barbecue, makkelijk en casual!

2. Glow in the dark

Nog een super leuk idee om buiten te vieren is een feestje met een glow in the dark thema. Wanneer het donker wordt buiten kan je mooie lampen ophangen in neon kleuren met glow in the dark effecten. Met kleding is dit ook makkelijk, wanneer je wit draagt valt dit in blacklight ook mooi op. Ook heb je tegenwoordig mooie glow in the dark makeup, zoals deze facepaint.

3. Roaring 20s

Met de mooie Charleston jurken in het goud of zilver, alles mooi aangekleed met glitters. Met veel lekkere drankjes en champagne natuurlijk! In de roaring 20s draaide het vooral om feestvieren en daarom is het natuurlijk het perfecte thema voor een feestje. Ook met makeup is natuurlijk dit ook makkelijk te verwerken met mooie glitter oogschaduws!

4. Mystic garden

Nog een super leuk thema voor een feestje deze zomer is mystic garden, dus een soort fantasie tuin. Met mooie bloemen, allerlei gekleurde bellen. Ook mooie verschillende kleuren spotlights om de boel af te maken en qua kleding kan je van alles dragen met veel verschillende kleren.

5. Arabian nights

Nog een mooi thema voor de hoge temperaturen is Arabian nights, mooi aangekleed alsof je een avond in de wereld van 1001 nachten doorbrengt. Met lekkere Oosterse gerechten en muziek! Het is ook een heel origineel idee en een mooie manier om een andere cultuur te beleven.

6. Het wilde westen

Als je je voor een avond als een cowboy wil voelen is het feest thema idee van het wilde westen een top idee! Met mooie rustieke decoratie, hooibalen en cowboy hoedjes! Ook hierin is het weer leuk om franje te dragen, dit keer met leren items in plaats van glitterjurken.

Dus welk thema van deze lijst is jouw favoriet, en welke ben jij van plan uit te gaan proberen? Laat het mij weten!

Recent Posts