Een Glinsterende Look voor Oud en Nieuw

oud en nieuw look

Oud en Nieuw is de ultieme gelegenheid om te schitteren en een onvergetelijke indruk achter te laten terwijl je het nieuwe jaar verwelkomt. Deze gids combineert niet alleen sprankelende make-uptips, maar ook feestelijke kledingstijlen voor een complete en betoverende Oud en Nieuw look.

Sprankelende Make-up:

1. Stralende Huid: Allereerst, begin met een stralende teint door een foundation met een natuurlijke glans aan te brengen. Voeg extra gloed toe met een vloeibare highlighter op de jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog.

2. Glinsterende Ogen: Kies glinsterende oogschaduwkleuren uit de collectie shimmer oogschaduws van Cosm.Ethics Bar. Breng een lichte tint aan op het bewegende ooglid en voeg een diepere kleur toe in de arcadeboog voor dimensie. Maak het af met een glitter eyeliner voor een feestelijke touch.

3. Volumineuze Wimpers: Krul je wimpers en breng meerdere lagen mascara aan voor een dramatische oogopslag. Overweeg ook valse wimpers voor extra glamour. De voluminous mascara van Cosm.Ethics Bar is een perfecte optie!

4. Sprankelende Lippen: Kies voor een glanzende lipkleur, zoals de ‘Starry Night’ lipgloss van Cosm.Ethics Bar. Deze diepe tinten met glinsterende reflecties zorgen voor verleidelijke lippen.

5. Feestelijke Jukbeenderen: Voeg een vleugje glans toe aan je jukbeenderen met de highlighter en blush van Cosm.Ethics Bar voor een gezonde blos en subtiele gloed.

6. Setting Spray: Tot slot, fixeer je feestelijke look met de setting spray van Dior om ervoor te zorgen dat je make-up de hele nacht blijft zitten.

Feestelijke Kleding:

1. Glitterjurk: Een klassieker voor Oud en Nieuw is de glitterjurk. Kies voor een schitterende jurk die de lichtjes van het vuurwerk weerspiegelt.

2. Metallic Ensemble: Opteer voor een metallic top of broek voor een futuristische en feestelijke uitstraling. Combineer het met neutrale accessoires om de aandacht op de metallic stof te vestigen.

3. Sequins All the Way: Sequins zijn perfect voor de feestdagen. Overweeg een sequin-jurk, rok of zelfs een top voor een betoverende look.

4. Velvet Elegance: Ga voor fluweel, een stof die luxe uitstraalt. Een fluwelen jurk of broek geeft een chique en toch feestelijke uitstraling.

5. Accessoires met Glamour: Voeg glinsterende accessoires toe, zoals statement oorbellen, een sprankelende clutch of een verfraaide haarband om je look compleet te maken.

6. Stijlvolle Schoenen: Maak je ensemble af met stijlvolle schoenen. Denk aan metallic hakken of schoenen met subtiele glinsteringen.

Een paar shops waar ze nu hele mooie party kleren hebben zijn De Bijenkorf, Pinko, Maje of Revolve.

Activiteiten om het Jaar Af te Sluiten

Dan, naast een betoverende make-uplook en feestelijke kleding, is het belangrijk om het oude jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten. Hier zijn enkele magische activiteiten die je kunt overwegen om Oud en Nieuw nog specialer te maken:

  1. Huiselijke Vuurwerkshow: Organiseer een kleine vuurwerkshow in je achtertuin. Zorg voor vuurwerk dat veilig binnenshuis of in de tuin gebruikt kan worden. Creëer je eigen spectaculaire lichtshow om middernacht.
  2. Knallende Cocktailparty: Breng vrienden en familie samen voor een knallende cocktailparty. Laat iedereen zijn favoriete feestdrankjes delen en toost op het nieuwe jaar. Voeg een vleugje klasse toe met champagne en fruitige mocktails.
  3. Tijdscapsule Maken: Herbeleef herinneringen door een tijdscapsule te maken. Laat iedereen iets persoonlijks toevoegen, zoals een brief, foto of object, dat representatief is voor het afgelopen jaar. Open de tijdscapsule op de volgende Oud en Nieuw.
  4. Magische Filmavond: Creëer een gezellige filmavond met vrienden of familie. Kies films die passen bij de feestelijke sfeer en zorg voor popcorn en lekkernijen. Maak er een marathon van en verwelkom het nieuwe jaar in ontspannen stijl.
  5. Sterrenkijken: Ga naar buiten en bewonder de sterrenhemel. Neem de tijd om samen naar vuurwerk te kijken of gewoon te genieten van de rustige nacht. Sterrenkijken brengt een gevoel van verwondering en reflectie met zich mee.
  6. Bezoek een festival: Door heel Nederland heen zijn er allerlei leuke feesten en festivals georganiseerd speciaal voor Oud en Nieuw, neem een kijkje op deze party agenda voor alle opties!
  7. Dansfeest in de Woonkamer: Zet een feestelijke afspeellijst op en organiseer een dansfeest in de woonkamer. Dans je zorgen weg en verwelkom het nieuwe jaar met positieve energie.
  8. Online Samenzijn: Als fysieke samenzijn niet mogelijk is, organiseer dan een virtueel feest via videochat. Speel online spelletjes, deel grappige anekdotes en wens elkaar een gelukkig nieuwjaar.

Met deze magische activiteiten wordt Oud en Nieuw niet alleen een feest van glamour, maar ook van warmte, liefde en betekenis. Laat de laatste momenten van het jaar gevuld zijn met vreugde en anticipatie voor wat komen gaat.

Recent Posts