De Valentijnsdag musthaves

valentijnsdag

Het is weer bijna Valentijnsdag! Dat betekent dat de liefde weer in de lucht hangt en de wereld weer even roze kleurt. Daarom hier een lijstje met de Valentijnsdag musthaves!

1. Een mooie rode lipstick

Het eerste dat natuurlijk echt niet kan missen is een mooie diep rode lippenstift. Dit kan donker of licht zijn, met een matte of glanzende finish. Dit is namelijk echt de kleur voor Valentijnsdag en maakt je ook nog eens extra onweerstaanbaar tijdens een leuke date! Zoals deze mooie lipstick set van Cosm.Ethics Bar, verkrijgbaar in matte of glossy finish in 4 verschillende kleuren.

2. Chocolade

Het tweede typische Valentijnsdag item is chocolade. Ook een leuk cadeau om aan je geliefde te schenken, of het nou een man of vrouw is! Mijn favoriete chocolade zijn de bonbons van Leonidas! Dit is echt typische Belgische chocolade, bovendien zit het ook nog eens in een mooie verpakking. Natuurlijk ook leuk om aan jezelf te geven.

3. Kleding met hartjes print

Dan, nog een top Valentijnsdag artikel, kleding met hartjes print! Zoals deze jurk van Loavies die nu in de aanbieding is, Valentijnsdag draait natuurlijk om de liefde en hartjes kunnen daar niet aan ontbreken.

4. Een flesje bubbels

Nog een van mijn favorieten voor Valentijnsdag, een flesje bubbels! Champagne, Cava of Prosecco, lekker als aperitiefje. Zoals deze Prosecco Rosé van Canti. Of deze Champagne van Ruinart, of een iets goedkopere variant een Cava van Pata Negra.

5. Rode en roze decoratie

Ook super leuk om je huis of kamer een beetje te decoreren naar de feestdag, dus met mooie rode en roze dingen. Zoals deze mooie ballonnen met hartjes confetti, of deze rode en roze bloemblaadjes, allebei van de Xenos.

6. Een cadeau voor jezelf

Ook niet geheel onbelangrijk voor Valentijnsdag, dat je jezelf een beetje verwend. Dus koop eindelijk die mooie jurk of lipstick die je al heel lang wilde!

Wat is jouw musthave voor Valentijnsdag? Laat het mij weten!

Recent Posts