De tips voor oudejaarsavond

tips voor oudejaarsavond

Aankomende zaterdag is het zo ver, oudejaarsavond, waarin we af zullen tellen naar het nieuwe jaar! Maar hoe zorg je er nou voor dat deze avond goed en leuk verloopt? Hier de beste tips voor een onvergetelijke oudejaarsavond!

1. Haal een lekkere champagne in huis

Als eerste tip voor oudejaarsavond, iets wat absoluut niet kan missen, een lekkere champagne! Zo heb je de champagne brut van Moët & Chandon, of een champagne van Veuve Cliquot. Of als je een premium champagne zou willen, natuurlijk de klassieker van Dom Perignon. Als je deze nou te duur vindt, kan je altijd voor een goede cava of prosecco gaan! Ook twee heerlijke mousserende wijnen om mee te proosten op oudejaarsavond. Al deze mousserende wijnen zijn te krijgen bij Gall & Gall. Bovendien is het meenemen van een flesje champagne ook nog eens een leuk cadeau als je ergens te gast bent!

2. Draag je meest glinsterende makeup

Met oud en nieuw kun je helemaal in de glitter gaan. Daar hoort natuurlijk ook makeup bij! Een mooie glitter oogschaduw of highlighter om je look helemaal af te maken. Zo heeft Cosm.Ethics Bar super mooie highlighters met een glans en glitter, verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren voor een mooi prijsje. Of een mooie glitter oogschaduw om je ogen uit te laten komen. En als je echt een glinsterende look wil, heeft Mac cosmetics hele mooie pigment oogschaduw in kleine flesjes.

3. Trek je meest feestelijke outfit aan

Bij makeup hoort natuurlijk ook een outfit. Mijn favoriet voor oudejaarsavond is alles met lovertjes! Gelukkig is dat rond deze tijd ook in elke winkel wel te krijgen, dus heb je deze nog niet in huis? Geen stress, je kunt het nog kopen! Zo heb je bij Loavies een paar super mooie sequin kledingstukken. Maar ook natuurlijk bij Zara, bovendien zijn daar nu allerlei mooie kortingen! Tot slot een paar leuke schoenen erbij, zo heb je een paar toffe zilveren laarsjes van Stradivarius. Of een paar mooie pumps van de H&M.

4. Ga naar een festival of feestje met je vrienden

Nog niks gepland? Geen probleem! Er zijn namelijk super veel feestjes en festivals waar je nog tickets voor kan halen met oudejaarsavond. Hier een lijst waarin je kan zien wat bij jou in de buurt zit, of als je een keer ergens anders heen wil in andere grote steden. Want wat is nou leuker dan met oudejaarsavond samen met je vrienden aftellen naar het nieuwe jaar tijdens een leuk feestje?

5. Geef zelf een feestje

Nog een leuke tip voor oudejaarsavond is om zelf een feestje te geven! Misschien denk je, maar is dat niet veel te laat? Maar veel mensen hebben vaak niks gepland staan met oud & nieuw of doen dit pas last minute, dus nodig een leuke groep uit en organiseer dat feest! Zie hier een lijst met tips om een leuk feestje te geven.

6. Maak zelf oliebollen en appelbeignets

Nog iets wat echt niet kan missen met oudejaarsavond, oliebollen en appelbeignets! Je kan ze bij de bakker kopen natuurlijk, maar zelf maken is ook heel leuk en lekker! Zie hier een aantal recepten voor oliebollen en appelbeignets of appelflappen. Deze kan je frituren, maar ook in de oven doen of in bier bakken zelfs!

Dus wat ga jij doen met oudejaarsavond? Laat het mij gerust weten en ik wens iedereen alvast een gelukkig 2023!

Recent Posts