De perfecte lipstick voor deze zomer

zomer lipstick

De zomer komt er weer aan, dat betekent dat je je makeup net weer iets anders zal kunnen doen! Dus fellere kleuren, verschillende substanties, en wat extra tips en tricks. Daarom hier een aantal dingen waar je op kan letten om de perfecte lipstick te hebben voor deze zomer!

De kleur

Om te beginnen zijn er natuurlijk kleuren die super goed aansluiten bij de zomer. Denk hierbij aan felle kleurtjes zoals rood, roze of zelfs oranje. Felle kleuren zijn extra mooi in deze tijd omdat je huid vaak wat bruiner wordt door de zon en dan staat dit extra mooi. Als je juist een lichtere teint hebt zijn pastel kleurtjes juist heel mooi. Mijn favoriete kleuren die wat feller zijn van de collectie van Cosm.Ethics Bar zijn Fine Fuchsia, of Playfull Party allebei verkrijgbaar van de lipstick glossy. Qua lichtere kleuren zijn Coffee Cream of Lilac Blossom hele mooie opties, verkrijgbaar in matte lipstick. Bij de lipgloss zijn ook een paar mooie fellere opties, zoals Peachy Perfection of als lichtere kleur Luscious Love.

De structuur

Dan op het gebied van structuur zijn natuurlijk veel opties. Bij Cosm.Ethics Bar zijn er vier main lip producten die allemaal een andere structuur hebben. Allereerst heb je de lipstick glossy, dit is een mooie glanzende lipstick. Deze is fijn voor het hydrateren van de lippen. Bij warmer weer is dat fijn omdat je lippen door de zon nog wel eens kunnen uitdrogen. Dan heb je de lipstick matte, deze blijft extra lang en goed zitten. Dus als je een dagje weg gaat is dit een super fijn product. Dan hebben we de lipgloss, dit is net nog wat glanzender dan de lipstick glossy en wat doorschijnender. En tot slot de liquid lipstick met de matheid van een matte lipstick maar de structuur van een glanzende lipstick. Dus hij is lekker zacht voor de lippen maar heeft ook een super mooie kleur.

Tips bij hoge temperaturen en felle zon

Wanneer de temperatuur stijgt is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Lipsticks smelten bij hogere temperaturen, dus als je deze toch mee wil nemen bewaar hem dan onderin je tas op een donkere koelere plek. Maar eigenlijk is het dus idealer om bijvoorbeeld dan een lipgloss of een liquid lipstick mee te nemen. Leg daarnaast je producten niet in de zon, niet alleen zorgt dit ervoor dat het kan smelten, maar het tast ook nog eens de kleur aan.

Dus is het voor jou al meer helder geworden wat de ideale lipstick is voor deze zomer? Laat het mij weten!

Recent Posts