De makeup trends voor herfst 2022

Herfst makeup trends 2022

Het is weer bijna zo ver, de herfst komt eraan! Dat betekent dat de truien weer uit de kasten worden gehaald en we ons warmer gaan kleden. Je wil er dan natuurlijk weer extra trendy bijlopen, maar niet alleen met je kleding, maar ook met je makeup! Daarom hier de makeup trends voor herfst 2022.

 

  1. De basic makeup look

 

De makeup herfst trend van 2022, cosm.ethics bar basic makeup look

De eerste makeup trend die we deze herfst weer terug zullen zien is de basic look. Dus alleen de basis van je makeup. Denk hierbij aan alleen foundation, een poeder en een lichte mascara. Dit is een simpele look die eigenlijk iedereen vrij gemakkelijk kan creëeren, vrijwel iedereen heeft deze producten in huis liggen. Maar, mocht je nou iets nieuws nodig hebben, we got you covered! De foundation van Cosm.Ethics Bar is makkelijk aan te brengen, dekt goed en verzorgt ook nog eens de huid. Verkrijgbaar in 10 verschillende tinten, met een bijpassende compact poeder te krijgen! Daarnaast is de mascara ook een must, verkrijgbaar in zwart maar ook bruin. Alle producten zijn bovendien duurzaam en zitten in een mooie bamboe verpakking. Dit zijn niet alleen voor deze herfst goede producten, maar in het algemeen wel fijn om te hebben! En tot slot, een basic look is niet af zonder mooie volle wenkbrauwen. Hiervoor hebben we onze wenkbrauw pen, met een pennetje met een fijne punt aan de ene kant en een borsteltje om ze mooi uit te kammen. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren!

  2. De ‘wet’ look

De tweede makeup look die echt een van de herfst trends zal zijn, is de wet look. Dit is een makeup look die het zo laat lijken dat je gezicht nat is en alsof je dus net uit het water komt. Dit is makkelijk te bereiken door een liquide foundation die een glanzende finish heeft, en dit heeft de foundation van Cosm.Ethics bar! Daarnaast is het dragen van een highlighter ook iets dat goed werkt bij het creëeren van deze look! Deze is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Vooral de ‘Light Up The Sky‘ is een echte aanrader.

  3. De simpele rode lip 

makeup herfst trend van cosm.ethics bar

De derde makeup trend van de herfst dit jaar is de simpele rode lippen. Heel basic maar echt weer iets wat veel gedragen zal worden. Cosm.Ethics Bar heeft deze mooie rode lippenstift, in zowel een glanzende finish als een matte finish. De glanzende finish hydrateert de lippen en voelt dus aan als een lippenbalsem. De matte finish blijft langer zitten en geeft minder af! Mijn aanrader is de kleur ‘Red-y to go‘, dit is een hele mooie felle rode lip kleur.

  4. De bruine matte oogschaduw

Dan, de vierde makeup trend voor deze herfst is een simpele bruine matte oogschaduw. Een mooie natuurlijke look die ook weer makkelijk te maken is. Wij hebben hiervoor 4 mooie varianten van onze matte oogschaduw. ‘Brave Brown’ is een mooie donkere bruine kleur die een beetje richting groen gaat. ‘Brownie’ is een warme bruine kleur, ‘Chocolate’ is een lichtere warme bruine kleur en ‘Dirty Brown’, mijn persoonlijke favoriet, is een donkere warme bruine kleur. Genoeg keuze dus!

  5. Smokey eye

makeup trend herfst cosm.ethics bar

Mijn favoriete makeup trend voor herfst dit jaar is toch echt wel de smokey eye. Dit is iets dat ik zelf al dagelijks draag en brengt je ogen mooi naar voren! Bovendien is dit ook weer een mooie look om richting de feestdagen wat vaker te dragen. Om deze look te creëeren wordt de focus dus gelegd op de ogen. Hiervoor is vooral onze shimmer oogschaduw een perfect product! Mijn aanraders zijn ‘Dark Chocolate‘, ‘Dark Woods‘ samen met ‘Shimmery Shimmer‘. Om dit echt mooi uit te vegen kun je de oog makeup kwast nummer 4 gebruiken. Dit is een mooie zachte kwast van kunstharen met een bamboe handvat. En, om de look af te maken natuurlijk onze volume mascara!

  6. De eyeliner met een felle oogschaduw

Dan een andere makeup herfst trend is de felle, oogschaduw met een bijzondere soort eyeliner. Dit heet namelijk de ‘graphic eyeliner‘. Mocht je nou willen weten hoe je deze look precies creëert, kun je deze video kijken voor een tutorial! Cosm.Ethics Bar heeft een hele fijne eyeliner stift, deze is extra makkelijk te gebruiken. Daarnaast hebben wij voor deze look een mooie shimmery eyeshadow, namelijk ‘Dazzle Me‘.

  7. De felle blush 

makeup herfst trends 2022 cosm.ethics bar

Dan, alweer de eennalaatste makeup herfst trend voor dit jaar, de felle blush. Voornamelijk de bruine/rode blushes zijn deze herfst veel te zien. Cosm.Ethics Bar heeft twee hele mooie blushes voor deze trend, namelijk de ‘Bronze Babe‘ en ‘Turning Red‘. Deze zijn makkelijk aan te brengen met de gezichtskwast nummer 6.

  8. De cream makeup

En tot slot, de ‘cream makeup look‘. Dit is een lichte crème-kleurige makeup look. Dus heel licht en zachtroze als ondertoon. Hiervoor raden wij de glossy lipstick in ‘Coffee cream’ aan, of de lipgloss in ‘Luscious Love‘. Daarnaast is de blush ‘Blushing Pink’ een passend product en de HighlighterPlatinum Party‘.

Dus, welke van deze looks is jouw favoriet? En welke ga jij namaken? Laat het ons weten!

Recent Posts