De lipstick mok test

Duurzame makeup op mok

Aangezien de herfst om de hoek staat en de temperaturen binnenkort gaan dalen, zullen we onze koele witte wijn en prosecco inruilen voor een warme thee of choco. Om die reden leek het mij dus een leuk idee om een lipstick-mok test te gaan doen! Want welke lipproducten van Cosm.Ethics Bar geven nou het minste af? Kom er hier achter!

  1. De lipgloss – Lipgloss is een product dat vaak veel afgeeft, dus voor deze specifieke test scoort de lipgloss een 1/10. Maar, mocht je nou op zoek zijn naar een lip product die de lippen juist goed hydrateert bij het droge koude weer dan is dit weer een must! Dit is verder zeker een liefhebber in onze duurzame makeup collectie. Verkrijgbaar in 10 kleuren.
  2. De lipstick glossy – De lipstick glossy blijft wel beter zitten dan de lipgloss, maar nog steeds geeft het erg veel af. Dus dit product krijgt een 4/10 voor de test. Maar, net zoals bij de lipgloss is dit weer een fijn hydraterend product! Verkrijgbaar in maarliefst 19 verschillende kleuren.
  3. De lipstick matte – De lipstick matte komt dichterbij het gewenste resultaat voor deze test! Het product geeft bijna niet af op de mok en blijft lang zitten en krijgt daarom een 8/10! Verkrijgbaar in 17 verschillende kleuren.
  4. De liquid lipstick – De winnaar van deze test is toch wel de liquid lipstick. Deze blijft perfect zitten en geeft niet af op een mok. Daarom een 10/10! Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, mijn persoonlijke favoriet hiervan is toch wel ‘Naughty Nude’. Een mooie roze nude-achtige tint die makkelijk te combineren is.

Dus welke ga jij kopen of zou jij willen kopen? Neem gerust een kijkje in onze webshop om alle opties te ontdekken! Bovendien zijn alle producten van Cosm.Ethics Bar volledig duurzaam en veganistisch, dus zo zie je er niet alleen goed uit maar draag je ook een steentje bij aan een groene toekomst.

Recent Posts