De lente kleuren van dit jaar

lente kleuren

De lente begint al over minder dan 3 weken, en daarom heb ik hier een lijst samengesteld met de lente kleuren van dit jaar! Dit kun je verwerken in je kleding, makeup maar ook natuurlijk decoratie voor in het huis.

1. Pastel blauw

De eerste lentekleur van dit jaar is pastel blauw, dus een mooi koele licht blauw. Bijvoorbeeld een mooie licht blauwe trui zoals deze van Loavies. Want hoewel het officieel wel lente is, zijn de temperaturen er helaas nog niet naar. Wil je nou liever een accessoire om wat subtieler te zijn? Dan is deze ketting van Pieces een super mooie optie.

2. Lavendel

Nog een pastel kleur, lavendel, mooi licht paars dus. Dit is makkelijker in je makeup te verwerken, zoals deze glossy liptsick in ‘Lilac blossom’ van Cosm.Ethics Bar. Maar wanneer het warmer wordt, wordt deze jurk van MyJewellery ook super mooi. Wil je deze kleur nou in je decoratie of interieur verwerken? Dan is dit lavendel kleurig kussentje van H&M een super leuke toevoeging. Voor op je bank of op je bed!

3. Turquoise

De volgende kleur voor deze lente is turquoise, een van mijn favoriete kleuren. Zo kun je deze turquoise mini rok mooi dragen van Hollister. Voor in het huis zijn deze gedroogde turquoise bloemen super mooi, om op je eettafel te zetten en de boel net wat meer in een lente-sfeer aan te kleden.

4. Baby roze

Nog een pastel kleur die deze lente niet kan missen, baby roze. Ook dit is weer mooi in je makeup te verwerken, zoals deze mooie ‘Pretty in Pink’ blush van Cosm.Ethics Bar. Maar ook de lipgloss ‘Passionately Pink’ is een mooie toevoeging voor je lente makeup look! Of als je nou een fan bent van lipstick die langer blijft zitten, de lipstick matte in ‘Precious Pink’.

5. Bloedsinaasappel

Dan nog een fellere kleur voor deze lente, namelijk bloedsinaasappel! Als je nog een feestje deze lente hebt, dan is deze jurk van &Other stories perfect, ook helemaal in een bloedsinaasappel kleur. Ook dit is weer makkelijk te verwerken in je makeup, zoals de ‘Dare Devil’ glossy lipstick. Deze is te dragen op een feestje maar kan ook casual gedragen worden als je verder wat subtielere kleding draagt. Maar in je interieur is het ook weer perfect te verwerken, zo kun je een bloedsinaasappel in schijfjes snijden en tegen het glas doen van een grote glazen vaas. Daar doe je dan nog een vaas in en hier zet je dan bloemen in. Een leuke DIY voor in je huis!

6. Groen

Ook groen komt weer helemaal terug deze lente! Voor je interieur is dit natuurlijk wel makkelijk, gewoon extra veel leuke plantjes in je huis zetten. Maar ook in je kleding kun dit heel mooi zijn, zoals deze mooie satijnen blouse van Object. Maar ook in je makeup kan je donkere groene tinten mooi verwerken. Zoals de Eyeshadow glitter in ‘Dark Woods’, dit is zeker een van mijn favorieten!

Dus welke van deze kleuren is jouw favoriet voor de lente? En hoe ben jij van plan dit te gebruiken? Laat het mij weten!

Neem ook een kijkje bij de andere artikelen zoals de Musthaves voor deze lente, De modetrends voor dit voorjaar, De makeup trends voor dit voorjaar.

Recent Posts