De duurzame makeup van Cosm.Ethics Bar

duurzame makeup van cosm.ethics bar

Je leest steeds vaker over het verduurzamen van bepaalde producten. Ook Cosm.Ethics Bar is hier steeds meer mee bezig door middel van de duurzame makeup. In dit artikel ga ik jullie vertellen wat mijn makeup nou juist zo duurzaam maakt. Zo word je geïnformeerd over bepaalde ingrediënten die ik gebruik en wat ik nog meer wil doen om mijn doelen te bereiken.

Alle makeup van Cosm.Ethics Bar is gemaakt van duurzame ingrediënten. Dat wil zeggen dat de natuur niet ten koste gaat van de ingrediënten. Zo gebruik ik geen palm olie en microplastics in de producten. Ook zijn alle producten plantaardig en niet op dieren getest. In plaats van bijenwas, gebruik ik soja wax. Dit is een net zo goed ingrediënt en maakt het merk ook nog eens volledig veganistisch.

Naast duurzame ingrediënten, gebruik ik ook geen losse papieren productdoosjes. Zo help ik paper waste te voorkomen. Bij Cosm.Ethics Bar krijg je ook bij elke bestelling een losse ingrediëntkaart. Zo word je dus toch geïnformeerd over de ingrediënten. Ook zijn de verzenddozen die ik gebruik, gemaakt van gerecycled papier.

Tot slot zijn bijna alle verpakkingen van bamboe gemaakt en zijn ze zo gemaakt dat ze hervulbaar zijn. Dat is namelijk de volgende stap, de verkoop van hervullingen! Zo bespaar je dus nog meer geld en help je ondertussen mee aan een groene toekomst.

Met Cosm.Ethics Bar wil ik graag bijdragen aan de sustainable development goals. Door de bamboe verpakkingen, duurzame en veganistische makeup en hervullingen helpen wij mee aan nummer 12, de duurzame consumptie- en productiepatronen. En nummer 14, de oceanen, zeeën en mariene hulpbronnen beschermen en duurzaam gebruiken voor duurzame ontwikkeling. Door het kopen van de producten van Cosm.Ethics Bar help jij hier dus aan mee! En hoe groter dit merk wordt, hoe meer Cosm.Ethics Bar helpt bij het verduurzamen van de cosmetica wereld. Dus waar wacht je nog op? Neem nu een kijkje in de webshop of via Bol.com.

Recent Posts