Creëer de Perfecte Look met Cosm.Ethics Bar’s ‘Champagne Elegance’ Nude Glitter Lipgloss

Nude Glitter Lipgloss

Duik in de wereld van weelderige elegantie en tijdloze glamour met de ‘Champagne Elegance’ Nude Glitter Lipgloss van Cosm.Ethics Bar. Deze sublieme glans, verpakt in duurzaamheid en veganisme, belichaamt de perfecte fusie van ethiek en schoonheid. Ontdek hoe je een betoverende look kunt creëren die je doet stralen, zowel van binnen als van buiten.

Stap 1: Een Stralende Teint

Begin met een frisse, stralende teint als basis voor je glamourlook. Gebruik een duurzame foundation van Cosm.Ethics Bar, zoals de ‘Radiant Glow Foundation’, voor een natuurlijke dekking. De veganistische formule zorgt voor een gezonde gloed zonder compromissen.

Stap 2: Ogen als Sterrenlicht

Laat je ogen schitteren met een zachte, neutrale oogschaduw. Kies voor een natuurlijke glans met de ‘Champagne Spark’ oogschaduw van Cosm.Ethics Bar. Breng het aan op het bewegende ooglid en vervaag zachtjes in de arcadeboog voor een subtiele glinstering.

Stap 3: De ‘Champagne Elegance’ Lipgloss Touch

Het pronkstuk van deze look is ongetwijfeld de ‘Champagne Elegance’ Nude Glitter Lipgloss. Breng de lipgloss aan voor een verfijnde, glinsterende afwerking. De combinatie van subtiele champagnekleurige tinten en prachtige glitters geeft je lippen een weelderige uitstraling.

Stap 4: Gedefinieerde Ogen

Geef je ogen definitie met een fijne lijn eyeliner. Kies voor de zwarte of bruine eyeliner van Cosm.Ethics Bar voor een precieze applicatie. Een lichte wing voegt een vleugje drama toe aan je oogopslag.

Stap 5: Luxueuze Wimpers

Krul je wimpers met een wimperkruller en breng enkele lagen van de ‘Voluminous Mascara‘ aan. Deze veganistische mascara geeft je wimpers een luxueuze uitstraling, perfect passend bij de glamour van de ‘Champagne Elegance’ lipgloss.

Stap 6: Een Vleugje Blozen

Voeg een natuurlijke blos toe aan je wangen met een veganistische blush van Cosm.Ethics Bar. Kies een zachte perzik- of rozenkleur om je look te complementeren. Mooie opties hiervoor zijn de ‘Pretty in Pink’ blush, of een heel ligt laagje van de ‘Originally Orange’ blush.

Stap 7: Highlighter Magic

Laat je gezicht stralen met een subtiele highlighter. Breng de highlighter aan op de jukbeenderen, de neusbrug en het cupidoboogje voor een prachtige gloed. Deze is verkrijgbaar in 4 mooie kleuren,. blauw ‘Light Up The Sky’, goud ‘Golden Goddess’, roze ‘Popping Champagne’ en platinum ‘Platinum Party’.

Stap 8: Finish met een setting spray

Fixeer je look met een fijne setting spray, het mooiste is een setting spray met een mooie glans erin, zoals deze setting spray van Douglas.. Deze setting spray houdt je make-up op zijn plek en voegt een subtiele glans toe, waardoor je er de hele dag en nacht stralend uitziet.

De ‘Champagne Elegance’ Nude Glitter Lipgloss van Cosm.Ethics Bar is niet alleen een accessoire, maar een statement van ethische glamour. Met deze look ben je klaar om te schitteren met stijl, elegantie en een vleugje champagne-glamour. Cheers to the beauty of ethics! ✨

Recent Posts